De uitslag is bekend!

Groningen, 19 december 2022

De afgelopen tijd hebben de bewoners van Harkstede, Scharmer, Kolham, Froombosch, Slochteren, Schildwolde, Hellum en Siddeburen de gelegenheid gekregen om zich aan te melden voor een gratis glasvezelaansluiting van ViberQ. Het doel was om 20% van de bewoners enthousiast te krijgen voor glasvezel.

Harkstede en Hellum
Zowel Harkstede als Hellum kiest voor ViberQ! In deze dorpen zijn er ruim voldoende aanmeldingen binnengekomen. ViberQ gaat in deze dorpen in het voorjaar van 2023 glasvezel aanleggen.

Bewoners uit deze dorpen die zich nog niet hebben aangemeld, kunnen zich nog steeds aanmelden voor een gratis glasvezelaansluiting. Doe de postcodecheck en doe mee!

Scharmer, Kolham, Froombosch, Slochteren, Schildwolde en Siddeburen
Ondanks alle inspanningen van de (dorps)verenigingen, lokale support en ons eigen team moeten we je helaas mededelen dat er geen glasvezelnetwerk van ViberQ wordt aangelegd in Scharmer, Kolham, Froombosch, Slochteren, Schildwolde en Siddeburen. Het percentage van 20% is hier niet gehaald, daarom gaat de aanleg hier dan ook niet door.

Ik heb wel een abonnement afgesloten. En nu?
Je glasvezelabonnement bij de door jouw gekozen provider komt automatisch te vervallen. Je hoeft hiervoor zelf niets te doen.

Wij willen iedereen hartelijk danken voor de geleverde inspanning en het vertrouwen in ViberQ!


Nieuws

Eerste adres live in Winsum!

Wat maakt glasvezel duurzaam?

Wat is het verschil tussen het ViberQ netwerk en de providers?