Providers

Een snelle verbinding wil je graag goed benutten. Kies daarom de provider die bij je past. De onderstaande providers leveren diensten over de glasvezel van ViberQ. Je kunt de diensten van de provider naar keuze aanvragen op de website van de desbetreffende provider.

Het netwerk van ViberQ is een open netwerk. Dat betekent dat meerdere providers haar diensten aanbieden en dat ook andere providers welkom zijn om hun diensten via ons netwerk te leveren. De eerste factuur van je provider krijg je pas als ze hun diensten aan jou leveren.


Kies en vergelijk!

De keuzehulp helpt je op weg bij het vinden van een abonnement dat bij je past.
Bekijk het ruime aanbod van onze providers die diensten leveren over de glasvezel van ViberQ!


Onvi.nl

Een 5 sterren provider!
Met onze hoge internetsnelheden tot maar liefst 1000 Mbit/s heb je altijd meer dan voldoende. Ons basis Interactieve TV-pakket is inclusief handige extra’s zoals Opnemen en Pauzeren, TV/Begin Gemist, ESPN Eredivisie (1,2 en 3), ESPN Watch App, Canal Digitaal TV App en Canal+ Series. Wij staan elke werkdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en in het weekend tot 12.00 uur telefonisch voor je vragen klaar en bij eventuele problemen helpen wij je tot dat het is opgelost.


SNLR.nl

Wij zijn SNLR!
Een jonge glasvezelprovider voor sneller internet, televisie en vaste telefonie. Met het oog op duurzaamheid en een beter klimaat zijn wij een groene provider. Wij investeren namelijk in lokale duurzame initiatieven, dat vinden wij belangrijk! Ga jij ook voor internet dat sneller, groener én glasvezel is?


Logo Trined provider op het glasvezelnetwerk van ViberQ

Gewoon TriNed
Bij TriNed ervaar je standaard een aantal voordelen. Zo kun je bij ons kiezen uit televisie via coax of juist interactief. De binnenhuisinstallatie doen we gratis en je krijgt een jaar lang gratis het Pluspakket of ESPN. Overstappen was nog nooit zo makkelijk want dat regelen wij voor je!


Wij zijn Freedom!
Een jonge, onafhankelijke internetprovider die door heel Nederland internetdiensten levert over glasvezel en dsl, maar ook televisie en telefonie. Freedom Internet staat voor een vrij, open en toegankelijk internet voor iedereen, waarbij veiligheid, privacy en kwaliteit onze kernwaarden zijn. Een provider van betrokken, bevlogen, betrouwbare en vooral ook zeer deskundige mensen met het hart op de juiste plek.


Qonnected.nl

De zakelijke ICT Provider voor connectiviteit & datacenters
Wanneer het om mission critical verbindingen gaat en dus om continuïteit, dan bent u bij Qonnected aan het juiste adres. Vanuit ons twin datacenter concept “Qonnected I” in Hardenberg en “Qonnected II” in Markelo bieden wij de mogelijkheid tot rackspace en/of hosting ruimte aan. Ook voor een telefooncentrale of SIP trunks bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor resellers bieden wij bestellen, volgen en monitoren


GreenIX

Snel internet voor elk bedrijf. Veilig en probleemloos.
GreenIX is gespecialiseerd in het aansluiten van bedrijven en organisaties op snel internet. Met hoge snelheden, een uniek duurzaam dienstenpakket om dat snelle internet veilig en zonder problemen te benutten en met een eerlijke prijsstelling zijn wij de eerste keuze voor iedere ondernemer.


Fiber Nederland!
Bij Fiber NL kies je niet alleen voor de hoogste internet snelheid tot 1.000Mbps voor een scherpe prijs, maar ook voor moderne interactieve TV, met ongekende kwaliteit en gemak. Geniet van haarscherp beeld en kijk overal, op je TV, mobiel, laptop of TV; neem op, pauzeer, of kijk later terug. Alles kan! Een vaste telefonielijn krijg je gewoon gratis erbij, en met de gratis installatie door de monteur ben je zó overgestapt.


Premium kwaliteit voor een lage prijs!
Youfone is een onafhankelijke telecomprovider, sinds 2008. Bij Youfone bedenken en ontwikkelen we innovatieve producten en slimme diensten. Wij gaan altijd voor het beste voor onze klanten. Zo kunnen we scherp geprijsde abonnementen aanbieden voor Alles-In-1 (tv, internet & vast bellen) en Sim Only. Dat doen we met succes, want ieder jaar groeit ons klantenbestand.
Makkelijk overstappen? YES YOU CAN! 


Wat is het verschil tussen ViberQ en de providers?

Het supersnelle glasvezelnetwerk wordt door ViberQ aangelegd en beheerd. De providers bieden vervolgens verschillende abonnementen aan over dit netwerk. Om gebruik te maken van het glasvezelnetwerk van ViberQ moet je dus een abonnement van een van de providers afsluiten. Aan jou de keuze!

Overstappen

ViberQ zegt geen abonnementen op. Of je nieuwe provider die service wel verleent kun je nagaan bij de provider van je keuze. We adviseren om je huidige abonnement pas op te zeggen als je bericht van je nieuwe provider hebt ontvangen over het aansluitmoment. Bij de meeste providers heb je 1 maand opzegtermijn.