ViberQ sluit je aan!


Wij zijn ViberQ. Dankzij ons krijgen zo veel mogelijk mensen toegang tot razendsnel glasvezel internet, met keuze uit meerdere providers. Die ontwikkeling is door de grote partijen veel te lang tegengehouden. De grote steden kregen glasvezel. De buitenwijken en kleinere dorpen het nakijken. ViberQ doet daar wat aan. ViberQ sluit je aan!

Van goede grond

De wortels van ViberQ liggen in de Groninger klei. Ons netwerk ligt straks in heel de Benelux. Vooral daar waar anderen de afstanden te groot vinden ziet ViberQ kansen. Is jouw adres te ver voor onze groene en oranje collega’s? Sluit je dan aan als we met de Glasvezelweken naar je toe komen.

Gewoon doen!

Bij ViberQ werken technisch slimme, hardwerkende en betrouwbare mensen. Echte Groningers. Je kent ze vast. Mensen met veel kennis van het aanleggen van glasvezelnetwerken, die als geen ander weten hoe belangrijk internet voor jou is. We sluiten daarom graag zoveel mogelijk adressen aan op ons netwerk. Goed internet gaat voor ons verder dan het zorgen voor een stabiele en betrouwbare internetverbinding. Het moet supersnel en het moet het gewoon doen!

Supersnel en stabiel

Met glasvezel van ViberQ krijg je supersnel en krachtig internet in huis. Ons stabiele netwerk heeft hoge snelheden waarmee je tegelijk kan thuiswerken, streamen, gamen en downloaden. Onze infrastructuur en processen zijn vernieuwend en zeer betrouwbaar. We zijn zelf de meest kritische gebruikers en testers.

Bereikbaar en betrouwbaar

Op onze klantenservice vind je geen onwetende mensen, doorverbinders of lange gesprekstijden. Wel vriendelijke, nuchtere, ijverige mensen die je snel helpen. We zijn bereikbaar en houden het graag simpel!

Onze providers